Wolności 90, 42-625, Ożarowice
Opening hours
mon. - fri. 9:00 - 17:00

Katowice

Pro Rent - wynajem samochodów w Katowicach, oferuje podstawienie i odbiór samochodów na Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice-Pyrzowice, Dworzec Główny oraz w każdym miejscu w Katowicach po wcześniejszym uzgodnieniu. Doświadczony zespół pracowników w wynajmie samochodów szybko załatwi z Państwem formalności tak aby jak najszybciej mogli Państwo cieszyć się wynajętym autem. Fachowa obsługa pozwoli Państwu na wybór odpowiedniego samochodu. Wypożyczalnia samochodów w Katowicach posiada wielu zadowolonych i stałych klientów którzy polecają nasze usługi.

Wynajmując samochód w Katowicach będziecie Państwo mogli zaplanować podróż tak aby zwrócić auto w innych oddziałach firmy Pro Rent: w Rzeszowie, Krakowie, Tarnobrzegu lub w Warszawie.

Oddział firmy Pro Rent w Katowicach oferuje wynajem krótkoterminowy oraz długoterminowy dla firm.

Oddział firmy Pro Rent w Katowicach prowadzi również wynajem samochodów z kierowcą oraz obsługę biznesową konferencji. W takim przypadku każdorazowo przygotowana jest indywidualna oferta.

Find Your Car
: