O firmie

Wypożyczalnia samochodów GB Rent / Pro Rent jest profesjonalnie działającą i systematycznie rozszerzającą swoją ofertę firmą, która istnieje na rynku od 2004r. W swojej ofercie posiadamy wiele marek samochodów. Prowadzimy wynajem samochodów krótko i długoterminowy dla firm oraz osób prywatnych na preferencyjnych warunkach. Nasza wypożyczalnia oferuje wynajem aut zarówno osobowych jak i dostawczych, umożliwiając zaspokojenie zróżnicowanych potrzeb naszych klientów. Posiadamy oddziały: Kraków, Rzeszów, Warszawa.

Naszymi atutami są:

• profesjonalna obsługa,
  • szeroki teren działania,
  • szeroka oferta modelowa (Panda, Fiesta, Polo, Focus, Hyundai i30, Kia Ceed, Mondeo, Nissan Qashqai, Kuga, S-Max, Galaxy, Transit osobowy i dostawczy),
  • pełne ubezpieczenie dla każdego samochodu, dodatkowo każde auto jest objęte gwarancją fabryczną i assistance,
  • w razie potrzeby pomoc drogowa,
  • możliwość wynajmu samochodu z kierowcą,
  • auto zastępcze w razie awarii lub kolizji podczas wynajmu,
  • szybkie działanie i 24 godzinna mobilność.

GB Rent / Pro Rent - wypożyczalnia i wynajem samochodów
Bemo Motors Sp. z o.o. oddział nr 10 w Rzeszowie
al. Armii Krajowej 50
35-307 Rzeszów